• O nama
  • Hapkido klub "BROD" osnovan je 2008. godine na inicijativu trojice entuzijasta borilačkih sportova. Prvi zvanični trening održan je u Sibinju pored Slavonskog Broda i to u dvorani Općine Sibinj. Skoro 2 godine traganja za koliko toliko adekvatnim prostorom za treninge u Slavonskom Brodu, te postignutim vrhunskim rezultatima, Grad Slavonski Brod prepoznao je naš rad i dodijelio nam na korištenje atomsko sklonište na lokaciji Naselje Andrija Hebrang 4/14 u Slavonskom Brodu. Svojim novcem i trudom i radom, od zapuštenog atomskog skloništa, napravili smo malu ali izuzetno funkcionalnu dvoranu, te krenuli s treninzima i u samom Slavonskom Brodu. Ta prekretnica u našem radu omogućila nam je da u kratkom vremenu napravimo vrhunske rekreativce, sportaše i natjecatelje, pa smo već za par godina počeli s osvajanjem naslova državnih i europskih prvaka, te hrpom osvojenih drugih i trećih mjesta na državnim i europskim natjecanjima.

    Trenutno smo u potrazi za još jednom dvoranom koja bi nam omogućila da kreiramo grupe s većim brojem članova, kako bismo mogli raditi kvalitetniju selekciju.

  • Pogledajte naš prvi promotivni video u cijelosti snimljen, montiran i objavljen od strane naših članova. Naše članove ne učimo samo borilačkim sportovima, nego kroz druženje, razgovore i rasprave, klupske novine, video radionice i sl. educiramo ih i u više smjerova koje mogu iskoristiti kroz život.