• Programi Borilačke vještine za djecu
 • Borilačke vještine za djecu

 • Borilačke vještine za djecu jačaju karakter djeteta, pružaju mu tjelovježbu i obuku iz samoobrane, poboljšavaju djetetove sposobnosti i vještine.

  Osnažite svoje dijete sa samoobranama i izbjegavanjem sukoba uz sigurnu edukaciju/obrazovanje uz pomoć naših vrhunski educiranih trenera!

  Sva djeca i tinejdžeri trebaju naučiti kako biti sigurniji, svjesniji, imati strategiju obrane i nenasilne vještine rješavanja sukoba. Hapkido klub "BROD" kao centar borilačkih vještina drži ovaj sveobuhvatni program koji je nužan za svu djecu.

  Samo neke od prednosti borilačkih vještina:

  • Samopoštovanje
  • Samodisciplina
  • Poštovanje prema sebi i drugima
  • Koncentracija
  • Poboljšane ocjena u školi
  • Osobna odgovornost
  • Kondicija
  • Fleksibilnost
  • Samoobrana
  • Upoznavanje novih prijatelja i zabava

  Naši treninzi kod djece povećavaju koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu, mentalnu usredotočenost i koncentraciju, te se razvijaju atletske i gimnastičke sposobnosti kao i samosvijest te uči kvalitetnom izbjegavanju sukoba.

  Podučavanje djece može započeti u dobi od 3 godine. Sva djeca uče vlastitim ritmom i nikada pod pritiskom da rade izvan svojih mogućnosti.

  U nekim slučajevima, treniranje može pružiti djetetu terapiju. Na primjer, sramežljiva, povučena djeca mogu postati sigurnija i samopouzdanija, dok će agresivno dijete postati mirnije i naučiti poštovanje prema drugima. To je stvaranje pozitivnih razlika u djetetovom ponašanju.

  U nastavku vam navodimo 10 razloga zbog kojih ćete možda poželjeti upisati svoje dijete u naš klub:

  1. Upoznavanje i učenje samodiscipline
  2. Socijalizacija
  3. Poticanje fizičke aktivnosti
  4. Postavljanje i ostvarivanje ciljeva
  5. Samopoštovanje
  6. Osjećaj poštovanja prema drugima
  7. Učenje o nenasilnom rješavanju konflikata
  8. Poboljšanje percepcije
  9. Timski rad
  10. Poboljšanje u drugim aspektima života
 • Vrtićanci

  Trening za vrtićance izvrstan je temelj za daljnje bavljenje sportskim aktivnostima. Kroz igru, zabavu i smijeh, dijete će razviti nužne motoričke sposobnosti i znanja, te krenuti svojim prvim sportskim koracima. Djeca ujedno uče i društvene vještine kao i važnost suradnje u postizanju cilja, te shvaćaju da su disciplina i ustrajnost preduvjet uspjeha. Treninzi se izvode u sigurnom prostoru s individualiziranim stručno-pedagoškim pristupom svakom djetetu, u malim grupama, na mekanim tatami strunjačama.

 • Juniori

  Nedostatak fizičke aktivnosti, višesatno sjedenje ispred računala, igraćih konzola, televizora i mobitela samo su neki od razloga sve zamjetnijih problema s prekomjernom težinom kod djece, ali i nedostatkom motoričkih sposobnosti. Sve manje slobodnog vremena kod roditelja i gotovo potpuni izostanak prave igre kod djece dovodi i do nepravilnog razvoja na društvenom planu.
  Našim treninzima kod djece razvijamo:
  - pravilni anatomski razvoj, jačanje kostiju i mišića
  - razvijamo motoriku i koordinaciju pokreta
  - jačamo obrambene sposobnosti organizma
  - poboljšavamo cirkulaciju i metabolizm
  Osim fizičkog razvoja cijelog tijela razvijamo i samopouzdanje, samostalnost, upornost, disciplinu, samokontrolu, osjećaj za pravednost, poštivanje sebe i drugih, stjecanje pravilnih i zdravih životnih navika itd.

 • Tinejđeri

  Raznovrsni i intenzivni treninzi za tinejđere primjereni mogućnostima djeteta rješenje su za višak energije i životnu dinamičnost specifičnu za tinejdžersku dob. Izgrađivanjem timskog okruženja, učenjem tehnika i zabavom kroz taktičke igre djeci je osigurana pozitivna atmosfera i ekipa. Osim tehnika samoobrane praktičnih za zaštitu sebe ili drugih, tinejđeri će razviti fleksibilnost, kondiciju, motoriku tijela te uz razne vježbe poboljšati i koncentraciju koja ima bitnu ulogu u razvoju i školovanju. Tinejđerska dob je jedna prekretnica kod svake mlade osobe, a treninzima i druženjem s pozitivnim osobama uvelike se smanjuje potreba mladih u toj dobi da se istaknu kroz cigarete, alkohol, drogu ili neki drugi porok, nego se istiću svojim postignućima na treninzima.