• Programi Borilačke vještine za odrasle i rekreativce
  • Borilačke vještine za odrasle i rekreativce

  • U današnje vrijeme klubovi uglavnom usmjeravaju svoj rad u postizanje rezultata u profesionalnom sportskom nadmetanju. Vrhunski sport ima za cilj rezultat, vrhunski domet, oštru selekciju i sl. Zbog tih svih navedenih razloga aktivno sudjelovanje u radu jednog sportskog borilačkog kluba, između ostaloga uvjetovano je godinama polaznika te zdravstvenom stanju istog.

    Kako bismo u borilački sport uključili sve uzraste bez obzira na spol, godine i zdravstveno stanje polaznika napravili smo grupu za rekreativno bavljenje borilačkim sportom (rekreativci). Osnovni cilj je zadovoljavanje potrebe za očuvanjem, održavanjem, poboljšavanjem i unapređenjem psihofizičkih sposobnosti i zdravlja te u cilju obogaćivanja slobodnog vremena tjelesnim vježbanjem i sportskim aktivnostima kroz bavljenje borilačkim sportom.

    Osim što ćete si poboljšati motoriku, snagu i eksplozivnost, na ovim treninzima naučit ćete i osnove samoobrana, bacanja i padova koje vam mogu biti izuzetno korisne u raznim životnim situacijama.

    Program rada rekreativnog bavljenja borilačkim sportom nadoknađuje one potrebe koje nam u dnevnim obvezama nedostaju, pa se bavljenjem borilačkim sportovima u slobodno vrijeme reflektira i na efikasnost i zadovoljstvo na radnom mjestu, ali i na sve bitne sastavnice života, obitelj, prijatelje i dr.